Modern Üretim Tesisimiz

Lezzetin temeli; hijyen, kalite ve güven üzerine kurulu üretim anlayışıdır.

EDO’nun modern üretim tesisi, geleneksel lezzetleri global standartlarda üretmek üzere tasarlandı. Gıda güvenliği ve hijyen, tesisin her noktasında öncelikli prensip olarak uygulanır. Üretim süreçlerimiz; ISO ve HACCP gibi uluslararası gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde yürütülür.
Ham madde girişinden ürün sevkiyatına kadar her adım dijital olarak izlenir, izlenebilirlik ve kalite güvence sistemleri titizlikle uygulanır.
Çünkü biz biliyoruz ki; lezzet kadar önemli olan şey, tüketicinin güvenini kazanmaktır.

Yüksek kapasiteli donanım altyapısı, özel ambalajlama sistemleri ve soğuk zincir lojistiğine entegre çalışan üretim tesisimiz, hem esnek üretim çözümleri hem de özel markalı ürün taleplerine hızlı cevap verebilme gücüne sahiptir.

Doğadan gelen malzemeleri, hijyenik koşullarda, ustalıkla işleyerek tüketiciye ulaştırırız. EDO tesislerinde üretilen her ürün, yalnızca lezzetiyle değil, aynı zamanda güvenilirliğiyle de tercih edilir.